Frozen Doğum Günü Setleri

frozendogumgunususleriElsa hikayenin kötü adamı oldu; Bu, piyasaya çıkış tarihinden bir ay öncesine kadar devam etti (bu yüzden hikayeyi yine yazmak için karıştırılan animatörler olarak tiyatro fragmanlarında tutarsızlıklar var). Genel görünüşü, Amy Winehouse ve Bette Midler gibi oyunculara dayanıyordu, nihayet ekrana yükselen mahcup sarışının zıddıydı. Elsa, diğer bir hayli Disney köyünün aksine, aslında büyük bir kişiliğe sahip olmayı amaçladı. Elsa diğer karakterlerin parti malzemelerine göre daha çok üretilmektedir. Bunun nedeni ise özellikle kız çocuklarının Elsa ile yakından ilgilenmesi. Frozen Doğum Günü Setleri arasında birçok malzeme bulunur. Örnek vermek gerekirse Pinyata en çok tercih edilen ürünlerdendir.

Filmin son sürümünde, Elsa, kızkardeşinin ölümünü, kalpten istemeyerek yaralayarak, tecritten kaçınmaya çalıştığı şeyi ironik olarak salladı. Fakat asla kızkardeşine zarar vermeyi istemediği şeyleri değiştiriyor mu? Disney’in öykü anlatımının karakteristiği, iyinin kötülüğüne, iyiye ve karanlığa karşı muhalefetidir. Fakat aynı zamanda, Elsa nerede duruyor?

Filmin gelişiminde ilk başta kötü adam olarak rol oynamış olsa da, Elsa maksatlı olarak talihsizliğe kapı aralamaz. Çatışması ve daha sonra krallığın çatışması, soyutlanmış dış güçlerden değil, kendi içlerinden değil, kendi “tehlikeli” güçlerini dahi kontrol edemediğinde bir krallığı nasıl yönetebilir? Elsa’nın son sürümü bir kahraman olarak hemen tanımlanmasa da, bu arada onu bir kötü adam olarak sınıflandıracak nitelikteki hiçbir özelliği taşımamaktadır; daha ziyade, hem aydınlık hem de karanlık için kapasitesi olan bir kişidir. Bu rengin gri tonlarında bir prensesin (kraliçe) var olabileceği değişimin netlikle bir işareti olduğunu düşünüyorum.

Frozen Doğum Günü Setleri hakkında daha fazla bilgi için sitemizde dolaşabilirsiniz.

Yorum bırakın